Flexibele en betrouwbare installaties bouwen

Realisatie

Wij zijn gespecialiseerd in het realiseren van werktuigbouwkundige en sanitaire installaties. Zowel voor renovatie- als nieuwbouwprojecten in de zakelijke en particuliere markt. Onze kracht is het maken van installaties op een flexibele, betrouwbare, kwalitatief hoogstaande manier in samenwerking met de opdrachtgever en andere bouwende partijen. De projecten die wij uitvoeren beslaan één of meerdere van de onderstaande disciplines.

Samenwerken & efficiënt bouwen

Door te kiezen voor een intensieve samenwerking met de opdrachtgever en bouwpartners zijn wij in staat om efficiënt en met hoge kwaliteit te bouwen. Deze samenwerking is gebaseerd op persoonlijk contact, een open en eerlijke communicatie en duidelijkheid.
Wij denken proactief, in creatieve en pragmatische oplossingen. Op deze manier kunnen wij maximale kwaliteit leveren en zeer hoge klanttevredenheid bewerkstelligen. Door een integrale aanpak van ontwerp, realisatie en beheer kunnen wij binnen de gestelde planning en het overeengekomen budget een hoge kwaliteit leveren.

Werktuigbouwkundige installaties

Verwarmings-, gas-, luchtbehandeling- en koelinstallaties

Sanitaire installaties

Tapwaterinstallaties, riolering, hemelwaterafvoeren, sanitair, brandbestrijdingsinstallaties en dak- & zinkwerkzaamheden

Projecten